Τηλέφωνο : 210-9221122

Εντοπίστε τα content sites που εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας

Το Google ανταποκρινόμενο στο αίτημα των διαφημιζόμενων για μεγαλύτερη διαφάνεια προσέθεσε ένα ακόμη χρήσιμο report στην πλατφόρμα Adwords. To report με το όνομα Placement Performance σας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσετε τα websites του content network στα οποία εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας.

Το Placement Performance report παρέχει πληροφορίες για τα domains, τις url διευθύνσεις, τον αριθμό των εμφανίσεων, τα κόστη ανά click για κάθε ένα από τα websites του content network, στα οποία εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας.

Placement Performance Adwords Report

Τα διαθέσιμα στοιχεία αφορούν την χρονική περίοδο μετά την 01/06/2007 και δεν συμπεριλαμβάνουν πληροφορίες για το πρόγραμμα Adsense For Domains.

Με τα στοιχεία αυτά μπορείτε πλέον να δείτε ποια websites αποδίδουν και κυρίως να εντοπίσετε ποια websites δεν ταιριάζουν στο profile του κοινού που θέλετε να προσεγγίσετε.

Για να εμποδίσετε την εμφάνιση των διαφημίσεων σας στα websites αυτά, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία:

Στην κεντρική σελίδα διαχείρισης της καμπανιάς σας επιλέξτε Tools και στη συνέχεια Site Exclusion

Google Adwords Site Exclusion Tool

Επιλέξτε την καμπανιά στην οποία έχετε ενεργοποιήσει το content network και εισάγετε τα domains ή τις url διευθύνσεις στις οποίες δεν θέλετε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορους συντακτικούς κανόνες οι οποίοι αναφέρονται αναλυτικά εδώ.

[tags]placement performance,content network,google adwords,μηχανές αναζήτησης[/tags]

Άφησε ένα σχόλιο