Τηλέφωνο : 210-4932835

Ποιοί Είμαστε

Νίκος Καψωμενάκης

Νίκος Καψωμενάκης

Ιδρυτής και Επικεφαλής

Ο Νίκος ασχολήθηκε για πρώτη φορά με το Internet το 1995, όντας ακόμη φοιτητής, με αφορμή ένα ένθετο του γνωστού περιοδικού .Net που αφορούσε τη δημιουργία ιστοσελίδων.

Aρχικά δημιούργησε μια μικρή ομάδα που αναλάμβανε κυρίως την κατασκευή websites. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην FDS (πλέον Greek Geeks) ως Web Consultant και για 6 περίπου χρόνια ασχολήθηκε με ένα μεγάλο αριθμό projects που αφορούσαν την αξιοποίηση του Internet και κάλυπταν μεγάλο μέρος της ελληνικής αγοράς.

Το SearchEngineMarketing.gr είναι το πιο πρόσφατο δημιούργημά του και αποτέλεσμα προετοιμασίας 2 ετών. Kαθώς τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μορφής marketing δεν είναι ευρέως γνωστά στους Έλληνες, αξιοποίησε την ευκαιρία και προχώρησε με σταθερά και οργανωμένα βήματα στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών αυτού του είδους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό επιμελείται ο ίδιος το κομμάτι της επικοινωνίας με τους πελάτες.

Παράλληλα κάνει ομιλίες και παρουσιάσεις για τα θέματα του Search Engine Marketing σε ημερίδες και εκδηλώσεις ενώ είναι και εξειδικευμένος εκπαιδευτής για τα θέματα αυτά στο σεμινάριο που πραγματοποιεί ο επίσημος φορέας της online διαφήμισης στην Ελλάδα, το IAB Greece, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επικοινωνίας.

Συνεντεύξεις και άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί στο Marketing Week, την Otenet, το Multilingual Search και αλλού.

Μπορείτε να βρείτε το Νίκο Καψωμενάκη στο LinkedIn, το Facebook, το Twitter, το Youtube ή να διαβάσετε τις απόψεις και τα άρθρα του στο blog για τις μηχανές αναζήτησης που έχουμε δημιουργήσει.

Χαράλαμπος Κοντοπανάγος

Χαράλαμπος Κοντοπανάγος

Digital Media Production & Media Planning

Ο Χαράλαμπος είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Έχει δραστηριοποιηθεί επί σειρά ετών ως copy writer και media planner στο χώρο της διαφήμισης και ως αρχισυντάκτης στον ειδικό περιοδικό και ημερήσιο τύπο.

Τέλος έχει ασχοληθεί και με την ανάπτυξη και διαχείριση περιεχομένου σε πολυμέσα και στο περιβάλλον web.

Μπορείτε να βρείτε τον Χαράλαμπο Κοντοπανάγο στο LinkedIn και το Twitter.

Τον βασικό κορμό της ομάδας μας συμπληρώνουν οι:
  • Σταμάτης Δραγουμάνος : ΙΤ Director
  • Νίκος Πίττας : Art & Multimedia Director
  • Παναγιώτης Μπούσιος : Content Editor