Τηλέφωνο : 210-9221122

Ms Dewey: Μια ….. sexy μηχανή αναζήτησης!!

Ένας από τους παράγοντες που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του Google είναι το πολύ απλό interface του. Εάν όμως είστε από αυτούς που θα ήθελαν κάτι ποιο εντυπωσιακό και ενδεχομένως ……ποιο sexy, τότε ήρθε η στιγμή για να γνωρίσετε την Ms Dewey!!

Η Ms Dewey είναι μια νέα μηχανή αναζήτησης, με στυλ και προσωπικότητα, η οποία δημιουργήθηκε από την Microsoft περισσότερο για επικοινωνιακούς λόγους καθώς όπως λέει η εταιρεία δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει κάποια διαφημιστική καμπάνια για την προώθηση της αλλά θα βασιστεί στους ίδιους τους χρήστες για να την κάνουν γνωστή.

Το website είναι σχεδιασμένο εξολοκλήρου σε τεχνολογία flash γι’ αυτό και είναι καλύτερα να το επισκεφθείτε εφόσον έχετε γρήγορη σύνδεση στο internet. Διαφορετικά θα χρειαστεί να περιμένετε αρκετά.

Ms Dewey

Κεντρικό ρόλο στη νέα αυτή μηχανή αναζήτησης παίζει η Μs Dewey, μια όμορφη Αμερικανίδα (;) η οποία αντιδρά με χιούμορ και έξυπνες ατάκες στις αναζητήσεις που πραγματοποιείτε ή ….δεν πραγματοποιείτε. Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση που δεν γράφετε τίποτα οπότε η Μs Dewey διαβάζει περιοδικά, κοιτάει το κινητό της προκειμένου να περάσει η ώρα ή χτυπάει την οθόνη για να σας παρακινήσει να πληκτρολογήσετε μια λέξη

Ms Dewey - Wake Up!!

Στην περίπτωση που αποφασίσετε να της κάνετε κάποια «περίεργη» ερώτηση σεξουαλικού περιεχομένου τότε μάλλον θα σας επαναφέρει στην τάξη ή θα σας απαντήσει με πολύ προχωρημένο τρόπο.

Ms Dewey - Behave Yourself!

Πέρα από το εντυπωσιακό και πρωτότυπο για μηχανή αναζήτησης concept, η Ms Dewey παρουσιάζει αποτελέσματα από την Windows Live Search της Microsoft με ένα μάλλον δύσχρηστο τρόπο, σε ένα μικρό παράθυρο πάνω δεξιά στην οθόνη, και αρκετή καθυστέρηση.

Ms Dewey - Microsoft' s Search Engine
Κάνετε κλικ για να δείτε μεγαλύτερη τη φωτογραφία
Άφησε ένα σχόλιο