Τηλέφωνο : 210-9221122

Εύκολη διαφήμιση στο Google με τη νέα έκδοση του Adwords

To Google δημιούργησε μια απλοποιημένη έκδοση του διαφημιστικού προγράμματος Adwords, η οποία ονομάζεται Adwords Starter Edition. Σύμφωνα με τις πρώτες διαθέσιμες πληροφορίες, η νέα αυτή έκδοση του Adwords θα βοηθήσει σημαντικά όσους διαφημιζόμενους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην pay per click διαφήμιση αλλά αντιμετωπίζουν με προβληματισμό την όλη διαδικασία.

Βασικά χαρακτηριστικά της έκδοσης Adwords Starter Edition είναι η απλοποιημένη διαδικασία εγγραφής, η δυνατότητα δημιουργίας μίας και μοναδικής διαφήμισης με πολλές λέξεις – κλειδιά και η δυνατότητα δημιουργίας αναφορών αποτελεσματικότητας με εύκολο τρόπο μεταξύ άλλων. Δεν υπάρχει όμως δυνατότητα πρόσβασης σε πολλές από τις πιο σύνθετες λειτουργίες όπως η δυνατότητα δημιουργίας πολλών καμπανιών, η στόχευση με διάφορους συνδυασμούς λέξεων – κλειδιών κ.α. Αναλυτικός συγκριτικός πίνακας για τις εκδόσεις Starter και Standard είναι διαθέσιμος εδώ.

Σύμφωνα με την τελευταία δοκιμή που πραγματοποίησα, η έκδοση Adwords Starter Edition δεν φαίνεται να είναι, προς το παρόν, διαθέσιμη στους χρήστες από Ελλάδα. Παρόμοιες κατάσταση ισχύει και σε πολλές άλλες χώρες εκτός Αμερικής ενώ δεν υπάρχει και σχετική ανακοίνωση στο επίσημο blog του προγράμματος. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες από το Google για την Adwords Starter Edition εδώ.

Άφησε ένα σχόλιο