Τηλέφωνο : 210-4932835

Σεμινάριο SEO & Google Adwords από το IAB

Την Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Μαΐου διοργανώνεται για πρώτη φορά σεμινάριο για το search engine marketing από IAB και το Ινστιτούτο Επικοινωνίας. Στο σεμινάριο με τίτλο «Performance & Search Marketing» θα καλυφθούν αναλυτικά θέματα που αφορούν το SEO, το Google Adwords, το PPC και οι μέθοδοι μετρήσεων με το Google Analytics, μεταξύ άλλων.

Έχω τη χαρά και τη τιμή να παρουσιάσω μαζί με το στενό μου συνεργάτη Χαράλαμπο Κοντοπανάγο το πρώτο μέρος του σεμιναρίου που αφορά την εισαγωγή στο search engine marketing, τις τεχνικές seo και μετρήσεων της αποτελεσματικότητας με το Google Analytics.

Τη δεύτερη ενότητα του σεμιναρίου για το Google Adwords και το PPC θα την καλύψουν οι καλοί μας φίλοι Κώστας Μάντζιαρης και Σάκης Ρίζος από την Mindworks.

Και στις δύο ενότητες θα υπάρχουν workshops στα οποία θα εξετάσουμε πρακτικά ζητήματα που αφορούν τους συμμετέχοντες.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το κόστος συμμετοχής, το μέρος που θα διεξαχθεί το σεμινάριο καθώς επίσης και για διαδικαστικά ζητήματα θα βρείτε εδώ.

Σας περιμένουμε για να τα πούμε από κοντά!

4 Σχόλια
  1. Ποτε θα ξανακανετε σεμιναρια γιατι αυτο το χασαμε??

  2. Κι εγώ θέλω να πάω… Αν μάθεις πες μου!

  3. Παιδιά αγόρασα ένα βιβλίο από Αμερική σχετικό με Seo αλλά δεν ξέρω κατα ποσο θα με βοηθήσει τα λεει πολυ γενικα ενω εγω θελω ειδικα πραγματα. Ξερει κανεις που μπορω να βρω σχετικες πληροφορίες?

  4. googlαροντας θα βρεις τα καλύτερα… Οσα βιβλια και να παρεις δεν εχει νοημα.. Το seo αλλαζει διαρκως!

Άφησε ένα σχόλιο