Τηλέφωνο : 210-4932835

Διαφημίσεις με έντονο χρώμα και στη δεξιά στήλη του Google

Διαφημίσεις με έντονο χρώμα στο background εμφάνιζε και στην δεξιά στήλη των αποτελεσμάτων το Google κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, όπως μπορείτε να δείτε και στα screen shots που ακολουθούν. Δε γνωρίζω εάν πρόκειται για κάποιο τεχνικό σφάλμα ή για μία από τις συνηθισμένες δοκιμές που πραγματοποιεί το Google προκειμένου να δοκιμάσει την ανταπόκριση των χρηστών.

To Google όπως είναι γνωστό εμφανίζει συνήθως τις 2 – 3 καλύτερες διαφημίσεις, βάσει της ανταπόκρισης των χρηστών και του max bid, στην κορυφή των αποτελεσμάτων με έντονο χρώμα. Στην προκειμένη περίπτωση οι προβεβλημένες διαφημίσεις εμφανίζονταν και στη δεξιά στήλη μόνο όμως για εκείνες τις αναζητήσεις που πραγματοποιούνταν στο Google.com και μόνο μέσω του Firefox.

Σύμφωνα μάλιστα με τις δοκιμές που έκανα οι προβεβλημένες διαφημίσεις στην δεξία στήλη εμφανίζονταν και στις επόμενες σελίδες αποτελεσμάτων.

Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις όπως τις αναζητήσεις μέσω Internet Explorer και στις τοπικές εκδόσεις του Google (π.χ. google.gr , google.co.uk) υπήρχαν προβεβλημένες διαφημίσεις μόνο στην κορυφή των αποτελεσμάτων.

1 Σχόλιο
  1. μάλλον για δοκιμή θα πρόκειται, εμένα δε μ αρέσει και πολύ η ιδέα. Δεν ξέρω θέλει μελέτη το πράμα.

Άφησε ένα σχόλιο