Τηλέφωνο : 210-9221122

Interactive Marketing Conference IMC 2007

Το Interactive Marketing Conference 2007, η σημαντικότερη ίσως εκδήλωση που αφορά τα τεκταίνομενα του χώρου μας, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Δαΐς. Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι και φέτος η Boussias Communications και το Interactive Bureau Hellas.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου «σκοπός του φετινού, 6ου στη σειρά Συνεδρίου είναι η ενεργοποίηση διαφημιζόμενων και διαφημιστών, για να ενσωματώσουν σε μεγαλύτερο βαθμό τα Διαδραστικά μέσα ως στρατηγικό κομμάτι μιας ευρύτερης επικοινωνιακής καμπάνιας.

Πως θα συνδυαστούν το Print, με το Mobile Advertising; Το online word of mouth με τα τηλεοπτικά spots; Το direct mail το podcast και το Outdoor; Και γιατί όχι τα corporate blogs με το radio; Η εδραίωση του internet στο media mix και η καθιέρωση του mobile marketing ως απαραίτητο συστατικό για μια επιτυχημένη «ολιστική» προσέγγιση του καταναλωτή, επιβεβαιώνουν την κυριαρχία των διαδραστικής «φιλοσοφίας» αλλά αναδεικνύουν παράλληλα και την ανάγκη για μία ενιαία πλατφόρμα επικοινωνίας.»

Τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά θα δώσουν ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως οι :

  • Jaap Favier, Vice President, Research Director, Forrester Research
  • Brian Kealy, CEMEA Marketing & PR Manager, Online Services Group, Microsoft
  • Patou Nuytemans, EAME Digital Director, Ogilvy Group
  • Jean-Paul Edwards, Head of Media Futures της OMD UK Group

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων case studies, ανάλυση των διεθνών trends και τη σκιαγράφηση του profile του σύγχρονου χρήστη των διαδραστικών μέσων με τα αποτελέσματα της φετινής έρευνας E-metrics.

Σημαντική είναι κατά την άποψη μου η απουσία των μηχανών αναζήτησης και ιδιαιτέρα του Google από τη φετινή εκδήλωση γεγονός που προκαλεί έντονα ερωτηματικά.

Όπως και να έχει πάντως εγώ, εκτός απροόπτου, θα παρευρεθώ στην imc07 και ελπίζω να τα πούμε από κοντά.

Περισσότερες πληροφορίες για το Interactive Marketing Conference 2007 μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site, στο blog ή στο ειδκό group στο Facebook.

[tags]interactive marketing conference,imc07,imc,Ελλάδα,συνέδρια[/tags]

Άφησε ένα σχόλιο