Τηλέφωνο : 210-9221122

Search Engine Marketing Workshop

Την ερχόμενη Πέμπτη (17 Μαΐου) θα πραγματοποιηθεί one day workshop για το Search Engine Marketing από την εταιρεία Q Training στο οποίο θα συμμετάσχουμε και εμείς. Παρά τον τίτλο που έχει η εκδήλωση «Search Engine Optimization Workshop», θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν τόσο τις ενέργειες seo όσο και paid search με ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εφαρμογή τους.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι κοι. Κώστας Μάντζιαρης και Στρατής Λαλούτσος από την Mindworks που θα παρουσιάσουν τα θέματα search engine optimization, οι κοι. Γιάννης Ντίνος και Βασίλης Δημαράκης που θα παρουσιάσουν τη μηχανή αναζήτησης find.in.gr και το προγραμμα inclicks και εγώ που θα παρουσιάσω το προγραμμα Google Adwords.

Το κομμάτι της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης θεωρώ ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, ειδικά για ένα κλάδο τόσο νέο για τα ελληνικά δεδομένα όπως είναι το search engine marketing. Γι αυτό και εμείς σκοπεύουμε να δραστηριοποιηθούμε έντονα προς την κατεύθυνση αυτή στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Η agenda της εκδήλωσης, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι αυτή την στιγμή, μαζί με όλες της απαραίτητες πληροφορίες, βρίσκονται εδώ.
[tags]search engine marketing,search engine optimization,pay per click,google adwords,inclicks,εκπαίδευση,σεμινάριο,μηχανές αναζήτησης[/tags]

Άφησε ένα σχόλιο