Τηλέφωνο : 210-9221122

Pay Per View Video υπηρεσίες από το Google

Το Google ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα ξεκινήσει την παροχή ψηφιακών videos τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέσω Internet για ενοικίαση ή αγορά.

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν στον υπολογιστή τους και να δουν χωρίς χρονικούς περιορισμούς επεισόδια διάσημων αμερικάνικων τηλεοπτικών σειρών της περασμένης περιόδου, πληρώνοντας 1.99 $.

Παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να ενοικιάσουν και να δουν μέσα σε χρονικό διάστημα 24 ωρών στον υπολογιστή τους, επεισόδια της φετινής περιόδου από σειρές όπως οι “NCIS”, “CSI: Crime Scene Investigation” και “The Amazing Race”.

Αρχικά θα είναι διαθέσιμο περιεχόμενο από 40 περίπου παραγωγούς ενώ σύντομα το Google θα δώσει τη δυνατότητα και σε ανεξάρτητους παραγωγούς να παρέχουν τα videos τους προς πώληση ή ενοικίαση απ’ ευθείας στο καταναλωτικό κοινό μέσα από το Google Video Store.

Ορισμένα από τα videos δεν θα είναι δυνατόν να αντιγραφούν ή να μεταφερθούν σε άλλο υπολογιστή και θα μπορεί κανείς να τα παρακολουθήσει χρησιμοποιώντας τον είδικό video player του Google ή άλλα συμβατά προγράμματα και συσκευές.

Η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη στους χρήστες από την Αμερική, σε αυτή την διεύθυνση, ενώ δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί ποια θα είναι τα σχέδια του Google για τους χρήστες των άλλων χωρών.

Δείτε σχετικά άρθρα:

  • Video της παρουσίασης της νέας υπηρεσίας από τον Larry Page, συνιδρυτή και πρόεδρο του Google, στο CES 2006.
  • Άρθρο στο BBC σχετικά με τη νέα υπηρεσία.
  • Συνέντευξη (video) στο Marketwatch.com της Jennifer Feikin, director του Google Video, σχετικά με το Google Video Store.
Άφησε ένα σχόλιο