Τηλέφωνο : 210-9221122

The Chronicles of Narnia Rap video και άλλα online τηλεοπτικά

Μια και η περίοδος δεν ενδείκνυται για ιδιαίτερα σκληρή δουλεία, αποφάσισα να σας δείξω μερικά ενδιαφέροντα τηλεοπτικά νέα που έχουν σχέση με τις μηχανές αναζήτησης.


Το πρώτο νέο αφορά το διάσημο αμερικάνικο κωμικό show Saturday Night Live. Το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς περιελάμβανε και ένα video μικρής διάρκειας στο οποίο δύο από τους παρουσιαστές του show, οι Chris Parnell and Andy Samberg, σχολιάζουν με κωμικό τρόπο διάφορα θέματα όπως το The Chronicles of Narnia και τα εργαλεία αναζήτησης με χάρτες των Yahoo και Google.

Το video αυτό, με τίτλο “Lazy Sunday: The Chronicles of Narnia Rap”, γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία και είναι διαθέσιμο εδω.

Lazy Sunday: The Chronicles of Narnia Rap

Lazy Sunday: The Chronicles of Narnia Rap2

Επίσης έμαθα ότι το Yahoo δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθήσουν 4 ολόκληρα επεισόδια από διάσημες σειρές του CBS τα οποία προβλήθηκαν πρόσφατα. Έτσι λοιπόν, όσοι ενδιαφέρεστε και βρίσκεστε στην Αμερική, μπορείτε να παρακολουθήσετε online 2 επεισόδια της σειράς “Two and a Half Men” και δύο επεισόδια της σειράς “How I Met Your Mother” μέχρι της 2 Ιανουαρίου.

Η αποκλειστική προβολή τηλεοπτικού υλικού αποτελεί ένα ακόμη πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ των μεγάλων μηχανών αναζήτησης στην προσπάθεια τους να εδραιωθούν και στον τομέα των αναζητήσεων για videos.

Άφησε ένα σχόλιο