Τηλέφωνο : 210-9221122

Υπηρεσίες

Search Engine Markeitng: Υπηρεσίες Προώθησης & Διαφήμισης Στις Μηχανές Αναζήτησης

Οι μηχανές αναζήτησης είναι τα απαραίτητα εργαλεία που χρησιμοποιούμε καθημερινά προκειμένου να βρούμε αυτά που ψάχνουμε στο Internet. Πρόσφατες μάλιστα έρευνες αναφέρουν ότι οι χρήστες χρησιμοποιούν τις μηχανές αναζήτησης για να βρουν ένα website σε ποσοστό μεγαλύτερο του 60%.

To Search Engine Marketing σας βοηθά να αποκτήσετε όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή στις μηχανές αναζήτησης προκειμένου να σας γνωρίσουν και να επισκεφθούν και περισσότεροι χρήστες.

Εάν οι ιστοσελίδες σας δεν εμφανίζονται στις πρώτες 1 – 3 σελίδες αποτελεσμάτων, είτε στα φυσικά αποτελέσματα είτε στις διαφημίσεις, τότε κανείς δεν πρόκειται να σας βρει. Και αν δεν σας βρουν οι χρήστες, τότε δεν υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν πελάτες σας ενώ αντίθετα θα βρουν κάποιον ανταγωνιστή σας.

Για το λόγο αυτό, το Search Engine Marketing αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής Internet Marketing που εφαρμόζουν χιλιάδες επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και κλάδων σε όλο τον κόσμο.

Οι Υπηρεσίες μας

Καλύπτουμε όλο το φάσμα των υπηρεσιών προβολής, προώθησης και διαφήμισης μέσα από τις μηχανές αναζήτησης:

  • Ανάλυση της επιχειρηματικής στρατηγικής
  • Προσδιορισμό του profile των υποψήφιων πελατών
  • Την επιλογή των κατάλληλων λέξεων κλειδιών
  • Το πλάνο ανάπτυξης και διαμόρφωσης του ψηφιακού περιεχομένου
  • Τη βελτιστοποίηση του website και την προώθηση του
  • Το σχεδιασμό και την υλοποίηση της διαφημιστικής καμπάνιας
  • Τη μέτρηση των αποτελεσμάτων και την αξιολόγηση των ενεργειών

Οι υπηρεσίες χωρίζονται σε:

Search Engine Optimization: Η διαδικασία βελτίωσης της δομής και του περιεχομένου του website σας, με σκοπό την εμφάνιση του σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
Υπηρεσίες SEO »»

Google Adwords: Με τη διαφήμιση στο Google, μέσω του προγράμματος Google Adwords, έχετε τη δυνατότητα να προβάλετε το διαφημιστικό σας μήνυμα σε όσους πραγματοποιούν αναζητήσεις σχετικές με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να τους κάνετε πελάτες σας.
Υπηρεσίες Google Adwords »»

Web Analytics Με Το Google Analytics: Καταγραφή και ανάλυση της αποτελεσματικότητας των online marketing ενεργειών με τη βοήθεια του Google Analytics
Υπηρεσίες Google Analytics »»