Τηλέφωνο : 210-4932835

Google Analytics


Μέτρηση Της Αποτελεσματικότητας Των Προωθητικών Ενεργειών Με Το Google Analytics

«I know that 50% of my advertising is wasted. I just don’t know which half» δήλωσε το 1886 ο John Wanamaker, ο άνθρωπος που εισήγαγε για πρώτη φορά την ιδέα του πολυκαταστήματος.

Αν και έχουν περάσει 120 και πλέον χρόνια από τότε, η φράση αυτή παραμένει πάντα επίκαιρη καθώς τα παραδοσιακά μέσα όπως η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα έντυπα πωλούν διαφημίσεις βάσει της τηλεθέασης, της ακροαματικότητας ή της κυκλοφορίας τους χωρίς ποτέ να γνωρίζει κάνεις με ακρίβεια πόσοι άνθρωποι είδαν τις διαφημίσεις ή πόσοι ανταποκριθήκαν τελικά σε αυτές.

Στο Internet όμως αυτό δεν ισχύει. Όλες σχεδόν οι ενέργειες των χρηστών, είτε αφορούν την ανταπόκριση τους στις online διαφημιστικές σας καμπάνιες είτε στο τρόπους με το όποιους χρησιμοποιούν το website σας , μπορούν να καταγραφούν και να αναλυθούν δίνοντας σας μετρήσιμα στοιχεία για την αποτελεσματικότητα των προωθητικών σας ενεργειών στο Internet.

Οι Υπηρεσίες μας

Κάθε επιχειρηματική απόφαση είναι προτιμότερο να βασίζεται σε δεδομένα παρά σε εκτιμήσεις ή ένστικτο. Γι αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε όλους τους τρόπους που χρησιμοποιούν οι υποψήφιοι πελάτες για να βρουν το website σας.

Ακόμη ποιο σημαντικό είναι να γνωρίζετε ποιοι από τους τρόπους αυτούς είναι οι πλέον αποτελεσματικοί στο να σας στείλουν χρήστες, οι οποίοι θα αποφασίσουν να γίνουν πελάτες σας αγοράζοντας προϊόντα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, συμπληρώνοντας την φόρμα αίτησης περισσότερων πληροφοριών ή κάνοντας μία online κράτηση.

Είναι σημαντικό επίσης να γνωρίζετε ποια διαφημιστική καμπάνια ή στρατηγική είναι αυτή που σας αποφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τα λεφτά που αποφασίσατε να επενδύσετε

Εμείς, βοηθάμε να βρείτε τις κατάλληλες απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά αναλύοντας τη ανταπόκριση των χρηστών στις διαφημιστικές σας καμπάνιες και τη συμπεριφορά τους στο website σας με την υπηρεσία καταγραφής και ανάλυσης της επισκεψημότητας Google Analytics.

Με τη βοήθεια της υπηρεσίας Google Analytics μπορούμε να σας δώσουμε απαντήσεις σε ερωτήματα όπως :

  • Πόσοι χρήστες έκαναν click στις διαφημίσεις μου και ποια ήταν η συμπεριφορά τους στο website;
  • Ποιες σελίδες είναι αυτές που ενδιαφέρουν περισσότερο τους επισκέπτες του website μου;
  • Πως βρίσκουν το website μου;
  • Ποιες λέξεις χρησιμοποίησαν για να με βρουν και σε ποιες μηχανές αναζήτησης;
  • Πόσοι από τους επισκέπτες του website αγόρασαν τα προϊόντα μου ή χρησιμοποίησαν την φόρμα επικοινωνίας;

Κύριες ενέργειες στην υλοποίηση της στρατηγικής μας είναι:

  • Business Goals Καταγράφουμε τους επιχειρηματικούς σκοπούς της επιχείρησης σας και προσδιορίζουμε τις συγκεκριμένες ενέργειες των χρηστών που θα αποτελέσουν το κριτήριο για την αξιολόγηση του website και των προωθητικών σας ενεργειών
  • Google Analytics Setup Βοηθούμε να εγκαταστήσετε με τον σωστό τρόπο την υπηρεσία Google Analytics στο website σας προκειμένου να συλλέγονται χωρίς απώλειες όλα τα διαθέσιμα στοιχεία
  • Reporting & Analysis Αναλύουμε τη συμπεριφορά των χρηστών με την αξιοποίηση των κατάλληλα διαμορφωμένων αναφορών
  • Optimization / Action Προσδιορίζουμε τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν για να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα του website και των online προωθητικών σας ενεργειών (ROI)