Τηλέφωνο : 210-9221122

Το Google δοκιμάζει Pay Per Call διαφημίσεις.

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, το Google ξεκίνησε τη δοκιμή ενός προγράμματος pay per call διαφημίσεων με την ονομασία Click To Call το οποίο θα αποτελεί επέκταση του γνωστού προγράμματατος Adwords.

Οι Pay Per Call διαφημισείς

Η λογική στην οποία βασίστηκε η δημιουργία του συστήματος των pay per call διαφημίσεων είναι το γεγονός ότι οι περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή ένα website για το οποίο να μπορούν να διαθέσουν πρόσθετα κονδύλια για διαφήμιση στο Internet.


Οι διαφημίσεις της μορφή pay per call λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως και οι διαφημίσεις pay per click. Οι διαφημιζόμενοι επιλέγουν και πλειοδοτούν για τις λέξεις που επιθυμούν να παρουσιάζετε η διαφήμιση τους με την μόνη διαφορά ότι αντί για την ηλεκτρονική τους διεύθυνση μαζί με το διαφημιστικό μήνυμα εμφανίζετε και ένα ειδικό τηλεφωνικό νούμερο χωρίς χρέωση. Το νούμερο αυτό χρησιμοποιείται για την καταγραφή του ενδιαφέροντος που υπάρχει για κάθε διαφήμιση.

Κάθε φορά που ένας ενδιαφερόμενος καλεί το ειδικό τηλεφωνικό νούμερο προωθείτε αυτόματα στο τηλεφωνικό νούμερο της επιχείρησης του διαφημιζόμενου.

Τα προγράμματα των διαφημίσεων pay per call, τα οποία εφαρμόζονται σήμερα από την αμερικάνικη εταιρία Ingenio και την ευρωπαική Miva, εκτιμάται ότι θα αποτελέσουν τη νέα τάση στην online διαφήμιση όπως άλλωστε αποδεικνύεται και από την δοκιμή του Google.

Άφησε ένα σχόλιο